Skip to content

Noen ord om oss

Musikalsk galskap og en ekstatisk glede over å arrangere fester.

Helt siden vi var i ten-årene har vi spilt sammen i VOICE, og arrangert en rekke større og mindre fester. Vi nevner i fleng, «Loveball», «St. Hansfest på Fløgstad», «1952 Olympiske vinterselskapsleker på Sandbakken»,  «Valentinesparty» og mange, mange  flere.

En særdeles sosial og arbeidsom gjeng, som har det som mål og underholde andre, og få folk til å trives. Etter mange år i bransjen, har vi kontakter og skills som skal til for å arrangere en festival som Woodstock3000.

Bakgrunn

Allerede på slutten av 70-tallet var vi gutta i Voice særdeles ivrige til å arrangere temafester og konsertgig’er. En av de mer spektakulære var temafesten «Loveball». Det skulle være en fest med hippier på en kjempestor låve. (Ordspill på låveball). Vi inviterte hele Romerike! Stedet var en ærverdig gård i distriktet hvor en av våre venner var odelsgutt.

Vi så vårt snitt da foreldrene hans skulle på en (sjelden) ferietur til utlandet. Vi trykket opp invitasjoner, la i postkasser som var den tidens massemail, og startet planlegging av store parkeringplasser, dirigering, vaktlag, transport, rigging av scene og alt det som hører med til en låvefest av størrelse satt helt ut av alle proporsjoner.

Vi var dessverre, (heldigvis?), litt for ivrige med post-ombæringen. Og da foreldrene til vår odelsvenn, stod med invitasjonen i hånda, og kansellerte billetter, ble det å ta den tunge veien rundt, for å fortelle om at hele festen var avlyst. Men vi hadde da staket ut kursen 🙂

Kommitéen

Vi har fått med oss gode hjelpere etterhvert som er med på å løfte Woodstock3000 til de største høyder. Innkjøpssjef Anette har oversikt over hvor mange hamburgerbrød og servietter vi trenger. Økonomiansvarlige Anita holder orden på inntekter, mens vi andre sørger for at utgiftene strekker til. Bar og Cateringsjef med eikeløv, Oskar Strand sørger for at de lekreste hamburgere og det friskeste ølet er å få kjøpt til de beste priser.

Om hippier

Hippie er en betegnelse på en deltaker i hippiebevegelsen

En ungdoms- og protestbevegelse som vokste frem på midten av 1960-tallet som en videreutvikling av beat-generasjonen i USA og Europa. Hippiene, også ofte kalt «blomsterbarna», protesterte mot det materialistiske samfunnet og dets fokus på forbruk. Hippiebevegelsen søkte å utvikle både politiske, åndelige og kulturelle alternativer.

Back to top