Kristina Fagervold

Etterlengtet singelslipp

Den 19. juni 2015 slippes singelen «Likevel». Dette er min første utgivelse noensinne…. En liten smakebit fra Debutalbumet som er lanseringsklart Høsten 2015.
Sangene jeg skriver er i melankolsk og melodiøs visepop sjanger. Da jeg ser på musikk som sjelens, hjertets og alle verdens språk, føles det riktig for meg å skrive fra hjertet, om personlige tanker og opplevelser.
Tekstene mine er åpne, ærlige og nære. Jeg ønsker først og fremst å formidle noe av meg selv, sette deg i en stemning, skape åpenhet rundt vanskelige temaer og gi deg en følelse av at du ikke er alene.
«Likevel» er en personlig låt med et sårt tema som er tabu for mange.

Litt om musikk-karrieren så langt

Musikk-karrieren min startet på hytta til besteforeldrene mine da jeg var ganske liten. Denne hytta hadde en stor terrasse uten rekkverk, som ble min første scene. Bestefaren min var nemlig musiker, og både før og etter han spilte opp til dans, inntok vi scenen med teater Frem til 2010 jobbet jeg kun med andres materiale, og reiste rundt med et repertoire fullt av coverlåter.

Det var først da jeg fikk utdanne meg innen musikk og Teater på Høgskolen i Vestfold at jeg begynte å forstå at jeg selv hadde noe å by på, at jeg faktisk kunne bruke mine egne låter som artist. I alle årene hvor jeg har skrevet og komponert, har jeg latt meg stoppe av at jeg ikke trodde jeg var god nok. Jeg kunne jo ikke engang noter eller forskjellen på dur og moll. Her lærte jeg at det handler om å ha noe på hjertet, og at jeg kunne bruke det som for meg føltes som svakheter og usikkerhet som stryke og særpreg.

Samarbeide med Studuiostallen og Rocksteady Records

Våren 2013 begynte et fantastisk samarbeid. Jeg kom i kontakt med Jostein Sjøhaug i forbindelse med innspillingen av et par egenskrevne låter. Han likte det han hørte, og videresendte materialet til Musikkpromotor Sven Vidar Stenhammer. Og nå er vi endelig i full gang med første CD innspilling av mine egne låter.