BASTARIZED

Energisk Rock’n Roll

BASTARIZED er en brutal powerkvartett som leverer en energibombe av breiall hard Rock`n Roll. BASTARIZED ble grunnlagt av Kai Andrè Moe og Frode Aarstad i 2006. Etter flere års erfaring med flere bandsammensetninger kom Karl Engstrøm, fra Sverige, med i bandet i 2008 som gitarist. Bandet har siden det vært en trio, men i slutten av 2018 tok de steget videre, og ble en kvartett, med den nye gitaristen Lars Fredriksen. Nå slipper de sitt tredje album «One’s own fear».

BASTARIZED er en hard Rock`n Roll pakke med egenskrevet musikk med Inspirasjon og hint fra blant annet Motörhead, AC/DC, Thin Lizzy, Backstreet Girls etc. Og kilder fra egentlig all tid år da 50-60-70-80-90-20 talls rock med et hint av trash, pop og metall. Bandet er kjent for høy energi nivå fra scenen hvor den ufrivillige rock-foten lett kommer frem til de som ikke var klar over at de egentlig hadde den med seg. Musikken er allikevel melodiøs og lett og like selv om den er hard. Bandet spiller hovedsakelig egenkomponerte låter, men spiller også som regel noen cover låter eller fler etter behov.

Litt om fortid

Bandets tidlige drømmer om å slippe plate ble gjort via DIG Music. Vår debut plate med selv tittel «Bastarized» ble sluppet i januar 2010 på Dig Music og distribuert igjennom det Norske selvstendige selskapet VME. Bandet neste Album «We bring you war» i 2012 på samme selskap og distribusjons partner, men senere distribuert via Sony BMG i Tyskland. I 2015 ga vi ut singelen «mental Town» som også slippes igjen i 2019 via vårt album nr. 3 «one`s own fear» under selvstendige selskap Bastarized Inc. DA.

Bandet har mange konserter blant annet i Sverige og Norge i ulike arrangementer, både store og små scener samt festivaler. Som Support band blant annet for Tindrum, Paul Dianno (Eks. Iron Maiden), Åges Amunition (Wig Wam, Eclipse),Bômbers, Overhead, Kee Marcello (Eks. Europe), Dag Ingebrigtsen, Maryann Cotton, the dead and the living, og mange flere.