Powersection

Powersection er et funky blues-rock band med base i Oslo og Hedmark. Her får du et band som er viden kjent for sin spilleglede. De fleste i bandet har fortid som heltids musikere og har hver for seg vært med på å sette avtrykk i norsk musikkliv.

Som Powersection har de holdt pa siden 1998, og etter mange år som et rent coverband, ruller det nå egne låter ut av ermene, for ikke å si ut av instrumentene. Derfor var det også sterkt påkrevet med et album høsten 2017, og ikke minst for å feire 20 år sammen på veien.

«Mr.Bartender» er utgitt på RoxDaddy Records, og spilt inn i Oslo med produsent Slavcho Robertov Slaveykov og medprodusent/tekniker Hermann Hassel.

Tro ikke et øyeblikk at disse kreative gledessprederne, like over middagshøyden, har tenkt å forlate manesjen før siste lys er slukket. Nei de kjører på som aldri før, og dukker plutselig opp på en scene nær deg. Men du advares om at en konsert med Powersection kan være avhengighetsskapende! Eller som plateanmelderen i «Bluesnews» så treffende oppsummerte: «Det er som sagt ingen grunn til å gå videre til en annen bar eller klubbscene om du skulle ramle over Powersection live. For det er ikke tvil om at de kommer til å gjøre deg i godt humør med sitt håndverk!»

Stein Ruud, trommer
Jan Willy Nomerstad, bass, vokal
Geir Finnstun, vokal, akustisk gitar, munnspill
Trond Graff, keyboard
Jan «Pastor» Stenmo, gitar, vokal
Erik «E-Flat» Bentsen, sax, vokal