WILDNITE

Gutta i det steintøffe hårmetallbandet Wildnite er unge i alder, men har allikevel blitt et erfarent og omtalt live-band med gode prestasjoner i både UKM hvor de representerte Akershus på UKM Festivalen i Trondheim 2016 og som vinnere av Emergenzafinalen på Rockefeller i Oslo 2016.

Bandet spiller forrykende rock’n roll med den største selvfølgelighet og har en attitude på scenen de fleste norske rockeband kan misunne de. Magasinet Metal Hammer mener at Wildnite kan bli et av de store bandene innen norsk rock kommende år. Bandet har sluppet to singler hvor musikkvideoen til Tears n’rror 50.000 ganger på et par måneder.

Allerede under arrangementet Vidar Strands Minnefond 2014 ble bandet tildelt stipend som beste band på Romerike av Skedsmo Bluesklubb. Noe som beviser at bandet også har egenskapen til å uttrykke seg musikalsk til lyttere innen forskjellige sjanger.

Wildnite har siste par årene gjort rundt 20-30 konserter, de har varmet opp for band som bla. Quireboys, WASP gitarist Chris Holmes, Suicide Bombers, Lee Bain III & The Glory Fires og Babysnakes og de har spilt på Hardrock Night med Ronny Le Tekrø som special guest.

Medlemmer

Vokal: Sigurd Ø. Søbye
Gitar: Michael Bjerkan
Gitar: Karl Fredrik Knutsmoen
Bass: Marius Tangen
Trommer: Glenn Sandbekkbråten

Vi gleder oss til å høre unguttene i Wildnite, og ser frem til en herlig glamrockkonsert med tights, skinn, masse hår, hårspray og heftige gitarsoloer.