VILLGRESS

Fortsatt Rifftungt på riksmål.

De har vært hos oss to ganger før, og er fortsatt like vitalt. Villgress ble dannet i 2011. Spiller fengende rock på norsk, med beina godt plassert i god tradisjon.

Musikalsk framstår Villgress rifftunge og melodiøse, og tekstmessig ettertenksomme og kule. Villgress slapp albumet «EN» sommeren 2013, og det til gode omtaler og tung presentasjon i både presse og radio. Tidlig sommeren 2015 slapp de albumet «Himmel & Helvete», med singelen «Elvis» i font.

Alle medlemmene i Villgress har lang og bred erfaring fra rockebransjen, og bandet framstår både selvsikkert og stilsikkert, og med vissheten om at de er et saftig tilskudd til den norskspråklige rockscenen.

Ifølge publikum er Villgress live, et rutinert, samspilt og egenartet band. Det sies at Villgress har et bein i 70-tallets hardrocktradisjon, og ett i de andre tradisjonene. Villgress trives på de fleste scener. Fra intime klubbscener til festivaler og større arrangementer.

Liker man, og det kan det tyde på at man gjør, heftige gitarer, brusende oldschool hammond, tung rytmeseksjon og vokal på norsk, elsker man sannsynligvis Villgress.