Fyr & Flamme

Fyr & Flamme om Fyr & Flamme

Fyr & Flamme har spilt på alle Woodstockfestivalene på Montangen/Blaker.

fnf1

Dette er vi nesten alene om. Her må vi ikke glemme Voice som har gjort det samme. Kudos til gutta Voice som i tillegg legger ned mye arbeid i å lage denne festivalen for oss alle.

I begynnelsen (90-tallet) hadde bandet navnet Old Spice Boys, et navn som var inspirert av et kjent Britisk jenteband samt en relativt kjent internasjonal after shave for eldre menn. Med litt ny besetning endret vi navne logisk nok, til X-Boys. Vi følte at dette hadde en fin dobbel betydning, da vi også var ferdig med noen av guttestrekene. Imidlertid var vi fremdeles noe naive og vi lærte etter hvert at dette navnet ble problematisk. Ettersom folk ble mer og mer aktive på web og startet Google oss, følte vi brått, og veldig på, at dette ble en veldig feil profil, samt en brysom image for bandet. Vi så det som tvingende nødvendig å skifte navn relativt hurtig. Slik landet vi på Fyr & Flamme.

Fyr & Flamme opptrer både som duo, trio, og fullt band. Vi spiller coverlåter med relativt hyppig innslag av dansbare rytmer. Det går i klassiske rockelåter. Du har hørt alle på den gamle FM-radioen, og du skal ikke se bort i fra at vi drar en evergreen som ”Just a Gigolo”. Det kan også bli Springsteen, Dylan, Marius Mülller, med mer.

fnf2

 

 

 

 

 

 

Vidar Lindstad (Bass)
Leif Erik Fjøsne (Gitar)
Richard Limbodal (Vokal/Gitar)
Jann Finsveen (Vokal/Gitar)
Haldor Otterlei (Tangenter)
Bård Rundhaugen (Trommer)