Fredrik Hovland

Det er med stor glede og høy grad av stolthet, vi i Woodstock3000 kan presentere for dere en lokal sanger og musiker fra de rolige dandert kulturlandskapene ved Blaker i Sørum.

Fredrik Hovland er 31 år gammel, og spiller egne låter inspirert av 70-tallets Singer/Songwriter-bølge, samt låter av blant andre Neil Young og Bob Dylan.

fh4_redig

Faktisk var det nettopp Neil Young og Bob Dylan som fikk Fredrik til å plukke opp gitaren som tolvåring. Og etter utallige timer med øving og spilling, har Fredrik blitt en Singer/Songwriter som lar seg inspirere av Folk, Folk-Rock og Country-Rock; sjangere som i stor grad satte sitt preg på Hippietida.

 

Men han kommer ikke alene. Med fh_og_kine_cutseg har han Kine Cecilie Skogli Lorentzen. De har samarbeidet gjennom noen år, og det har resultert i noen låter.  De skjønte fort at de hadde en felles kjærlighet for 60- og 70-talls-musikken, og de fant seg selv som tolkere av visene til Leonard Cohen og Don McLean. Bob Marleys reggae har de også snust på gjennom årenes løp.

Andre artister som de henter inspirasjon fra, er Beth Gibbons, Bob Dylan, Neil Young, Pink Floyd, George Harrison, Joan Baez, Violetta Parra, og mange flere.

 

Vi gleder oss til å høre Fredrik Hovland og Kine Cecilie Skogli Lorentzen fra Intimscenen i Skuret, lørdag ettermiddag. Vi ser for oss at dette vil skape den rette stemningen og hensette alle i Peace & Love modus.