Festivalen

FESTIVALEN

Vår første festival ble avholdt så tidlig som i år 2000. Den var, og er fortsatt, klart inspirert av den store musikkfestivalen fra 1969. Musikk, fredsomlighet, hygge og kos har vært de bærende elementer hele tiden. Musikkstiler og generasjoner som møtes, og man treffer venner og kjære i rolige og harmoniske omgivelser på Motangen. De som har vært her før kommer gjerne igjen for å oppleve den koselige stemningen.

Frisk Pust
Frisk Pust
Woodstock3000 Experience. (Voice med Venner)
Woodstock3000 Experience. (Voice med Venner)

Selve hovedscenen befinner seg inne i et kjempestort festivaltelt. Og der er det koselig, med bar og matservering og sittegrupper med stoler og bord. Hele 360 kvadratmeter gulvflate til å hoppe og danse og lytte til den flotte musikken. Vi har et kjempeflott lydanlegg som låter knall. Og et heftig lysanlegg, som er med på å løfte de forskjellige konsertene. Vi pynter i trærne utenfor konsertteltet på den store festivalplassen, med kulørte lyslenker, og skaper en magisk stemning på de litt mørkere sommerkveldene i August. Du vil finne Stands som selger hippieklær og hippiesmykker og selvsagt en festivaltattoo med «special price for you» Uttrykksikonet smile


dirty_deeds9
IMG_9330 IMG_9506 splitter_pine4

På campingen som ligger like ved og rundt festivalplassen er det også høy stemning. her er det allsang og gitarspilling til tidlige morgenen. Ikke noe «stille etter klokka 23» her, nei Uttrykksikonet smile Så rammene rundt festivalen er det ikke noe å si på.

hippiehøgda

Vi forsøker å strekke oss litt lengre hvert år. Det nye av året er en liten intimscene kalt «Skuret». Her vil vi presentere litt mer «akkustiske» artister. Med bordsetting helt inntil scenen får man her skikkelig nærkontakt med artistene. Her viser vi også film i noen av pausene.

woodstock-3000-dag2-79-20150815-131815-foto-jorgen-kirsebom

Anders Bjørnvold
Anders Bjørnvold

Vi bestreber oss på å holde så lave priser som mulig. på billettpass, og i baren. Beste ølet som er å få på fat, og de beste burgerne til de rimeligste prisene. Man trenger ikke å fylle teltet eller bobilen eller campingvogna med «billig» øl. Her får du Duggfrisk fra tappekran, servert av de blideste folka du kan tenke deg Uttrykksikonet smile Vi gjør ikke dette for å tjene penger, men steller i stand alt for «The Sheer fun of it».

Hele 17 band og artister står på scenene i år. De er klare og heltente, og vil gi dere helt spesielle opplevelser. Se programmet for detaljer.