FAQs

Q?

Mat og Drikke?

A.

Vi har Bar og Grill med særdeles hyggelige festivalpriser. Den er åpen hele tiden, men alkohol serveres i hht skjenkebevillingen.

Q?

Hvem er det som arrangerer?

A.

Det er 5 gode venner som lager istand hele festivalen. Og får god hjelp fra en gruppe frivillige. All innsats er basert på dugnad og nonprofit. Alle intekter går til å dekke vakthold, profesjonellt lyd- og lysutstyr og tilhørende teknisk personell.

Q?

Må jeg kle meg i hippieklær?

A.

Nei, du må ikke kle deg i hippieklær. Men de fleste gjør det, og det er enkelt og komfortabelt. Det gir festivalen et særpreg, og en koselig ramme og stemning med peace, love and understanding 🙂

Q?

Scene, Lyd og Lys?

A.

Vi ønsker at alle skal ha en flott opplevelse på vår festival. Derfor satser vi på høy kvalitet av scene, lyd og lys. Band og artister skal kunne levere på sitt aller beste, og publikum skal kunne få oppleve det.

Q?

Toaletter og dusj?

A.

Det finnes flotte permanente toaletter inne på festivalområdet. Man kan kjøpe dusjbonger for å benytte det flotte dusjanlegget rett utenfor festivalområdet.

Q?

Hva er hensikten med festivalen?

A.

Hensikten er å ha en musikk- og hippiefestival med et bredt spekter av band og artister. Og samtidig samle mange festglade mennesker til en weekend litt utenom det vanlig.

Q?

Hvordan er det med musikken?

A.

Det vil være live musikk fra 2 scener hele tiden både fredag og lørdag. Se program. I tillegg er det stort leirbål og allsang til tidlig morgen 🙂

Q?

Hva får jeg inkludert i festivalpasset?

A.

Festivalpasset dekker adgang til alle konsertene, samt camping og parkering.

Q?

Hva er Motangen?

A.

Motangen er en permanent festivalplass beliggende i idylliske og avskjermede omgivelser. Her kan du lese historien

Q?

Hvor kan man parkere?

A.

Gratis parkering er rett utenfor festivalområdet.

Q?

Hvordan er det med strøm?

A.

Det er begrenset hvor mye strøm som kan leveres. Men vi gjør vårt ytterste for at alle som trenger det skal kunne få koblet seg til strøm. Det er strøm nok til å få ladet telefoner og duppeditter, men ikke til å drive mange kjøleskap, frysere, boblebad og slikt.

Q?

Hva hvis det regner?

A.

Vi har alltid fint vær på denne festivalen 🙂 Men uansett, så har vi bord og benker til flere hundre inne i det store festivalteltet foran hovedscenen.